Start-UP, intre adaptabilitate si dezvoltare, in Saptamana globala a antreprenoriatului

Pentru o saptamana, milioane de tineri din intreaga lume iau parte la Global Entrepreneurship Week (Saptamana globala a antreprenoriatului).

In data de 18 noiembrie 2020, incepand cu ora 18.00, Asociatia ”Societatea Nationala Spiru Haret pentru Educatie, Stiinta si Cultura”, in calitate de Beneficiar al Proiectului, POCU/82/3/7, Cod SMIS: 104098, finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, organizeaza ONLINE, pe platforma ZOOM, eveniment de sustinere si promovare de Start-Up-uri in Regiunea Sud-Muntenia, intitulat Start-UP, intre adaptabilitate si dezvoltare.

In cadrul Campaniei de promovare a Proiectului “Antreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambitiosi, Motivati, de Succes” va invitam sa va inscrieti prin formularul publicat pe site-ul proiectului, respectiv la adresa http://antreprenorismart.snsh.ro/.

Echipa de proiect va aborda o tematica cu privire la modalitati de adaptate si, după caz, de dezvoltare din aceasta perioada. Discutam despre exemple de bune practici si despre provocarile din această perioada de criza impreuna cu:

  • Vlad Berteanu, Senior Manager la Zenefits si fondator de start-up,
  • Alexandra Revnic (Timofte), Creative Manager in Super Petreceri,
  • Alex Mihut, administrator al Sound Crew SRL, membru fondator ALIS (Asociatia lucratorilor din industria spectacolelor),
  • Catalin Georgescu, co-fondator Editura Carusel Books.

Saptamana globala a antreprenoriatului reprezinta o colectie de zeci de mii de evenimente, activitati si concursuri, care a devenit, in luna noiembrie, o miscare globala.

In Europa, antreprenoriatul este considerat un motor al inovatiei si al economiei. Cele 25 de milioane de intreprinderi mici si mijlocii (IMM-uri) din Europa reprezinta coloana vertebrala a economiei UE. Acestea ofera locuri de munca pentru aproximativ 100 de milioane de persoane, reprezinta mai mult de jumatate din PIB-ul Europei si joaca un rol esential in crearea unei valori adaugate in fiecare sector al economiei.  (COMUNICARE A COMISIEI CATRE PARLAMENTUL EUROPEAN, CONSILIU, COMITETUL ECONOMIC SI SOCIAL EUROPEAN SI COMITETUL REGIUNILOR, Bruxelles, 10.3.2020, https://ec.europa.eu/transparency/regdoc/rep/1/2020/RO/COM-2020-103-F1-RO-MAIN-PART-1.PDF)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *